На дългоочакваното откриване на Колежа имаше 18 000 победители. След 9

...
На дългоочакваното откриване на Колежа имаше 18 000 победители. След 9
Коментари Харесай

Лавровите венци на Колежа бяха много, но всички забравиха кой започна да ги плете

На дълго чаканото разкриване на Колежа имаше 18 000 спечелили. След 9 години в странство Ботев се завърна там, където му е мястото и подсети за фамозната аудитория, за която всеки тим може да мечтае.
Прочетете още
Преди началото на срещата излязоха и мъжете, които имаха отговорността да строят този стадион. Сред тях бе и кметът Здравко Димитров, който връчи ключ на стадиона на притежателя на клуба. Макар на главите си да нямаха лаврови венци, излъчването бе такова, че всички те носят признакът на славата и успеха.

Кметът стартира да благодари на всички от почитатели, през митове до „ вярващите “, че този план ще се случи. Нито той, нито различен загатна по какъв начин стартира всичко – с един акт на Министерски съвет.  През 2020 година кабинетът „ Борисов “ отпусна 37 млн. лв. за двата стадиона. С това бе сложено и началото.  В морето от благодарности обаче не фигурираше името на Бойко Борисов. И то не като партиен водач, а като  човек, който три пъти е бил министър-председател на България и сложи старта на тези планове. Едва ли има пловдивчанин, за който да не е ясно, че без този акт на държавното управление, стадионът мъчно щеше да стане факт.

Никой от формалните лица не изрече своята признателност към това държавно управление, което в действителност стартира да плете лавровите венци на всички спечелили през вчерашния ден.Дали от позор? Дали от еуфорията? Дали от нещо друго? Това няма значение. Хората, ръководещи Община Пловдив, обаче не трябва да не помнят, че и без същият този политически водач – те надали щяха да заемат сегашните си постове, въпреки и да са към този момент без партийни книжки.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР